Noticies

UN CONTACONTES GUAI

Llegir més...

APP CATERGUAI

Llegir més...

SUC DE TARONJA NATURAL AL MENJADOR

A la nostra empresa, cada dia fem Suc de Taronja Natural i fem que els arribe als nostres xiquets i xiquetes acabat d'esprèmer.

Llegir més...

XARRADA DE NUTRICIÓ I HÀBITS SALUDABLES

A quí va dirigida la Xarrada? Dirigida als Ampes dels centres escolars que tinguen interés en conèixer de ben prop, què mengen els seus fills/-es al menjador i per quin motiu.

Llegir més...

TALLERS D'EDUCACIÓ EMOCIONAL

AMB EL TALLER D'EDUCACIÓ EMOCIONAL AL QUE HAN ASSISTIT ELS NOSTRES EDUCADORS I EDUCADORES DE MENJADOR, HEM ACONSEGUIT QUE APRENGUEN A IDENTIFICAR I CONTROLAR LES SEUES EMOCIONS PER PODER TRANSMETRE CALMA I SERENITAT ALS ALUMNES. 

 

Llegir més...

AL·LÈRGIES I INTOLERÀNCIES

Quina diferència hi ha entre una al·lèrgia i una intolerància? Quina simptomatologia pot presentar la persona que ho pateix? 

Llegir més...

TALLER "CHEF GUAI"

ELS XIQUETS I LES XIQUETES DEL MENJADOR HAN DISFRUTAT MOLTÍSSIM FENT EL TALLER DE CUINA "CHEF GUAI", ELS AGRADA JUGAR A SER XEFS!!!!!!!!!!

Llegir més...

CURSOS DE FORMACIÓ

Els nostres educadors/-es han rebut una formació teòrica i pràctica molt completa que els ajudarà a fer front al Nou Projecte de Jornada Continua.

Llegir més...

JORNADA CONTINUA

Amb Caterguai pots estar tranquil!! Tenim tot el que necessites per a implantar la jornada continua en el teu centre i que tot funcione perfectament. T'assessorem en tot allò que tingues dubtes!

Llegir més...

DIVERSIó AL MENJADOR

Volem que els xiquets disfruten quedant-se al menjador, per aquest motiu els hem preparat un munt d'activitats divertides per a que gaudixquen tots junts!!

Llegir més...