Noticies

APP CATERGUAI

Llegir més...

TROBADES 2020

JA ESTAN ACÍ LES TROBADES 2020: ARRELS DE VIDA, LLAVORS DE FUTUR!!

Llegir més...

SUC DE TARONJA NATURAL AL MENJADOR

A la nostra empresa, cada dia fem Suc de Taronja Natural i fem que els arribe als nostres xiquets i xiquetes acabat d'esprèmer.

Llegir més...

XARRADA DE NUTRICIÓ I HÀBITS SALUDABLES

A quí va dirigida la Xarrada? Dirigida als Ampes dels centres escolars que tinguen interés en conèixer de ben prop, què mengen els seus fills/-es al menjador i per quin motiu.

Llegir més...

TALLERS D'EDUCACIÓ EMOCIONAL

AMB EL TALLER D'EDUCACIÓ EMOCIONAL AL QUE HAN ASSISTIT ELS NOSTRES EDUCADORS I EDUCADORES DE MENJADOR, HEM ACONSEGUIT QUE APRENGUEN A IDENTIFICAR I CONTROLAR LES SEUES EMOCIONS PER PODER TRANSMETRE CALMA I SERENITAT ALS ALUMNES. 

 

Llegir més...

AL·LÈRGIES I INTOLERÀNCIES

Quina diferència hi ha entre una al·lèrgia i una intolerància? Quina simptomatologia pot presentar la persona que ho pateix? 

Llegir més...

MASTER XEF GUAI!!!

Com que som una empresa d'alimentació i la cuina està tant de moda... erem l'empresa idònia per fer un Master Xef. Ací teniu una mostra del nostre Master Xef Guai!!!

Llegir més...

FESTA DE L'AIGUA

Quan arriba el bon temps i fa molta calor... l'aigua és el millor remei!!!

Llegir més...

TALLER "CHEF GUAI"

ELS XIQUETS I LES XIQUETES DEL MENJADOR HAN DISFRUTAT MOLTÍSSIM FENT EL TALLER DE CUINA "CHEF GUAI", ELS AGRADA JUGAR A SER XEFS!!!!!!!!!!

Llegir més...

CURSOS DE FORMACIÓ

Els nostres educadors/-es han rebut una formació teòrica i pràctica molt completa que els ajudarà a fer front al Nou Projecte de Jornada Continua.

Llegir més...

JORNADA CONTINUA

Amb Caterguai pots estar tranquil!! Tenim tot el que necessites per a implantar la jornada continua en el teu centre i que tot funcione perfectament. T'assessorem en tot allò que tingues dubtes!

Llegir més...

DIVERSIó AL MENJADOR

Volem que els xiquets disfruten quedant-se al menjador, per aquest motiu els hem preparat un munt d'activitats divertides per a que gaudixquen tots junts!!

Llegir més...