Noticies

MASTER XEF GUAI!!!

Com que som una empresa d'alimentació i la cuina està tant de moda... erem l'empresa idònia per fer un Master Xef. Ací teniu una mostra del nostre Master Xef Guai!!!

Llegir més...

FESTA DE L'AIGUA

Quan arriba el bon temps i fa molta calor... l'aigua és el millor remei!!!

Llegir més...

TROBADA D'ESCOLES EN VALENCIÀ 2017

La nostra empresa ha participat en la Trobada de la Marina Alta que enguany ha tingut lloc al Verger. Ho vam passar molt bé i la gent va disfrutar moltíssim amb el Taller i el Berenar que havíem preparat. Fins la pròxima!

Llegir més...

TALLER "CHEF GUAI"

ELS XIQUETS I LES XIQUETES DEL MENJADOR HAN DISFRUTAT MOLTÍSSIM FENT EL TALLER DE CUINA "CHEF GUAI", ELS AGRADA JUGAR A SER XEFS!!!!!!!!!!

Llegir més...

CURSOS DE FORMACIÓ

Els nostres educadors/-es han rebut una formació teòrica i pràctica molt completa que els ajudarà a fer front al Nou Projecte de Jornada Continua.

Llegir més...

JORNADA CONTINUA

Amb Caterguai pots estar tranquil!! Tenim tot el que necessites per a implantar la jornada continua en el teu centre i que tot funcione perfectament. T'assessorem en tot allò que tingues dubtes!

Llegir més...

DIVERSIó AL MENJADOR

Volem que els xiquets disfruten quedant-se al menjador, per aquest motiu els hem preparat un munt d'activitats divertides per a que gaudixquen tots junts!!

Llegir més...