Els nostres mitjans

Infraestructures

Caterguai compta amb 2 Cuines Centrals, magatzem, vehicles i un Sistema Logístic i de Distribució de primer nivell.

A Caterguai tenim tots els mitjans materials necessaris per dur a terme els nostres serveis de restauració col·lectiva, en les comarques centrals valencianes, on operem.

Les infraestructures, els vehicles i els sistemes de logística i distribució són una part essencial del nostre sistema productiu. El seu funcionament ens permet mantenir la fluïdesa de suministres necessària, mantenint la máxima qualitat en tot el procés.

Les cuines centrals

Les nostres cuines centrals estan estratègicament situades en Rafelcofer (La Safor) i en Benigànim (La Vall d’Albaida) per poder abastir totes les àrees de cobertura.

Disposen d’una capacidad de producció de més de 9000 menjars diàris. En les modernes instal·lacions s’elaboren a diari els menús de cada centre, que serán transportats en les millors condicions logístiques.

Logística i distribució

Disposem d’una red logística formada per una flota de vehícles adaptats que garanteixen la distribució diària dels menjars en les millors condicions i sempre segons les necesitats de cada moment i del client. Més de 25 vehicles configuren la flota rodada de CATERGUAI que, des de primeres hores del matí, es posa en marxa. Al volant, tot un equip de persones preparades per a l’organització, el tractament i la disposició adequada de cada tipus de càrrega.

Els nostres logistes organitzen tot el procés perque la recepció de les matèries primeres, el seu tractament, emmagatzematge, elaboració i transport fluïsquen amb les màximes garanties i de la manera més òptima.