Esdeveniments especials

Si vols celebrar algun esdeveniment amb gran nombre de comensals, si t’encarregues d’organitzar una festa al teu poble, barri, empresa, etc. o senzillament gaudir d’un bon dinar multitudinari sense preocupar-te de res, confia en nosaltres i et farem una proposta personalitzada per l’ocasió. Seguts a taula o a peu dret tenim bons suggeriments per a tu.

Càterings

Les teues celebracions poden resultar molt fàcils de muntar si ens permets que t’assessorem en la planificació del menjar. El nostre servei es peculiaritza per la senzillesa i la gastronomia popular. Som especialistes en abastir de bon menjar reunions i festes que requereixen un acompanyament sense complicacions, on el què es para a la taula posa bon sabor als encontres entre amics o familiars. L’estómac no és el protagonista, però queda ben atés pel que fa al plaer de menjar. Oferim la cuina de sempre per a esdeveniments amigables, on el què importa és la gent, l’ambient, l’alegria del trobament.

Des de menús per menjar seguts a taula, amb plats de cullera, fins el “picoteig” a peu dret. Des del càtering servit, a la disposició del menjar en punts fixes, on cadascú agafarà allò que més li abellisca.

Paelles i fideuades

A CATERGUAI tenim experiència i capacitat per a la preparació de menjars en celebracions populars, i estem especialitzats en l'elaboració de paelles i fideuades.

El nostre objectiu és que “popular” no sigua sinònim de baixa qualitat, per això CATERGUAI treballem amb bons productes. Conscients de la dificultat que suposa organitzar aquest tipus de celebracions, nosaltres oferim la tranquil·litat que els nostres plats están elaborats amb productes de qualitat, comprats en mercats del nostre entorn més pròxim. Les nostres paelles i fideuades són una opció segura a l'hora de quedar bé amb tothom.

I a més, a preus molt assequibles!

Sol·licita més informació

Altres serveis

MENJADORS EMPRESES

Els menjadors d'empreses ja no són simples llocs on mengen els empleats. En CATERGUAI ens esforcem per crear espais i entorns adaptats a les necessitats de cada empresa, de manera que l'empleat trobe en ells un lloc de convivència agradable i acollidor on poder gaudir de la qualitat dels menús. Aconseguir la màxima satisfacció dels nostres clients és part de la nostra missió i ho aconseguim amb una oferta on posem especial cura en diversos factors clau.

Estudiem rigorosament la quantitat i varietat dels menús. Utilitzem una cuina tradicional, ben elaborada, sana i equilibrada. Cerquem la màxima qualitat en l'elecció de la matèria primera. I per descomptat, ho oferim tot amb un servei acurat atès per professionals.

MENJAR A DOMICILI

CATERGUAI ha desenvolupat una àrea destinada a prestar serveis de caràcter social i d’atenció més personalitzada. El servei de menjar a domicili naix per a recolzar i cuidar a les persones o famílies amb dificultats quan, per qualsevol circumstància, deixen de ser autònoms, i necessiten rebre una alimentació convenient i adequada. Aquest servei de menjar a domicili facilita que les persones grans puguen viure en el seu entorn habitual, amb la seguretat de menjar diàriament amb totes les garanties de menjar del dia, recent fet, i sense que això supose cap sobresforç.

El menú li brinda tot tipus de facilitats i s'ofereix la possibilitat d'escollir les dietes especials segons les necessitats de cada client.

CATERGUAI ofereix

  • Control i planificació nutricional.
  • Menús adaptats a les necessitats alimentàries i d'aportació calòrica (normal, hipocalòric, diabètic...)
  • Transport a domicili

MENJAR PER ENDUR

La nostra infraestructura permet que, en les èpoques extraescolars, puguem oferir diàriament menjar per endur a casa. Aquest servei el realitzem a través dels establiments de temporada que obrim en algunes zones de platja. Puntualment informarem del lloc on s’ubiquen en l’edició de cada estiu. Posem a disposició del públic en general menús casolans, sempre amb la garantia CATERGUAI de qualitat/preu i la seguretat de guardar la normativa exigida en matèria de control higiènic i sanitari de tots els processos.